Over het event


BIG GREEN EGG'S FLAVOUR FAIR BELGIUM

De allereerste Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium belooft een exclusief en inspirerend event te worden, naar internationaal voorbeeld. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen u als gast laten proeven van de lekkerste bereidingen op de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze klaarmaken. Alvast bevestigd zijn Dennis Broeckx van l'Epicerie du Cirque, groentenchef van het jaar Seppe Nobels, David Martin van La Paix, de NorthSeaChefs, Michiel Rabaey van Hotelschool Koksijde, Luc De Laet van Bistro De Laet & Van Haver, Sam D’Huyvetter van Boulevard, David De Vlieghere en Gilles Bogaert van DGU, Gilles Draps van Eat Warm en Crisis Kok Joost van Hyfte.

De Flavour Fair biedt een middag vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor, en bereidingen op de Big Green Egg met u zullen delen. Zo staan er interessante masterclasses op het programma en komen verschillende thema’s aan bod zoals Vlees, Vis, Groenten, Deegwaren en Patisserie. Het gebruik van pure, natuurlijke producten staat centraal en we plaatsen ook diverse ambachten in de kijker. Met het “terug naar school” programma kan zelfs de meest ervaren Big Green Egg fan nog heel wat bijleren ! 

Ook voor de kids is er volop vermaak en zijn er tal van activiteiten en animaties, waaronder het maken van leuke, lekkere en gezonde gerechtjes onder professionele begeleiding. 

Kortom, het belooft een bijzonder smaakvolle foodie dag te worden die u niet mag missen. Gezien het maximaal aantal deelnemers voor deze eerste editie absoluut beperkt is, kunnen we maar één raad geven : bestel zo snel mogelijk uw tickets ! 

Na voorlegging van uw ticket aan de ingang krijgt u een sterrenkaart die garantie biedt op 6 exclusieve gerechten, ook als u wat later aankomt op de Flavour Fair. Daarnaast kan u genieten van de vele andere proevertjes op diverse standen en bij de Masterclass demo's. Elke deelnemer ontvangt bij vertrek het exclusieve Big Green Egg Flavour Fair kookboek, met exclusieve recepten van de bekendste sterrenchefs. 

De Big Green Egg's Flavour Fair Belgium wordt georganiseerd in samenwerking met CVO Gent.

Opgelet : er worden geen tickets verkocht aan de ingang !

Wanneer en waar?

Start
zo 29 mei 2016 om 11:30
Einde
zo 29 mei 2016 om 16:30
Locatie
CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent
Martelaarslaan 13
9000 Gent
België

Organisatie

Naam
Big Green Egg Belgium
Telefoon
+32475841147
Website
http://www.biggreenegg.be
Mail event organisator