Over het event


Exclusive Beneluxshow!!

Courage My Love
Courage My Love is een alternative pop punk trio uit Canada, opgericht in 2009. De band bestaat uit tweelingzussen Mercedes Arn-Horn en Phoenix Arn-Horn, beide zijn klassiek geschoold in zang, piano, gitaar en cello, en bassist Brandon Lockwood.
Na 2 eps werd de band opgepikt door InVogue Records die hun laatste ep opnieuw uitbrachten. Momenteel schijnen de dames en heer in de studio te zitten voor een nieuwe release die wellicht samenvalt met deze allereerste Europese tour die ze doen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

The Overslept
The Overslept is een pop-rock kwartet opererend vanuit Hilversum. In de twee jaar tijd dat de band bestaat hebben de heren al behoorlijk naam gemaakt in de pop/rock/punk scene.

For I Am
Does the world really need another pop-punk band? Probably not, but they started one anyway.
Zelf omschrijven de heren en dame van For I AM hun muziek als melodieuze , dansbare meezing- pop punk, beïnvloed door bands New Found Glory en de “edgy”stem van Cinder Block (zanger TilT).

The Hearted
The Hearted is een energieke male and female fronted pop punk/punkrock band uit Rotterdam, beïnvloed door bands als Alkaline Trio, Sum 41, Green Day en Blink-182. Na een uitgestrekt tourschema door Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland heeft de band hun debuut album "Sorry For Apologizing" uitgebracht op 11 juli 2014. Vervolgens worden zij als Nederlandse afgevaardigden gekozen voor het SEN Stage Europe Network uitwisselingsprogramma en De Grote Prijs van Nederland.
The Hearted speelt o.a. op festivals/podia als Baroeg, Bibelot, Dynamo, Westerpop, Eurosonic Noorderslag (Freesonic) samen met bands als o.a. Morning Glory (USA), Future Idiots (SWE) en de Heideroosjes.

Wanneer en waar?

Start
vr 27 mei 2016 om 19:30
Einde
za 28 mei 2016 om 01:30
Locatie
Podium Gorcum
Grote Haarsekade 120
4205 Gorinchem
Nederland

Organisatie

Naam
Peter Staal
Telefoon
0183-623912
Website
http://www.podiumgorcum.nl
Mail event organisator